Alföldi Róbert a Google, a Prezi és az espell által életre hívott Nyitottak vagyunk kampányban mondja ki először, hogy meleg.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Jó írja a mellére és menjen ki egy Fradi meccsre . Bocsi , de ez magán ügye (!) és nem rám , vagy másra tartozik , hogy a szerszám melyik oldalán van . Én sem közlöm senkivel hogy szeretem , ágyban állva , nagykabátban 54 gumicsizmába :-)))) Elnézést de nem tudtam kihagyni :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Orsós Rodrigó
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva.
csa-csa
@Senara: eddig sem dicsekedett ezzel. szerintem rászállt a média. előbb utóbb úgyis kikényszerítettek volna belőle valamilyen "vallomást". Egyébként sejteni lehetett. Ettől még egyik nagy kedvencem. Magánügye mint mindenkinek de nem hagyják Őt békén, pedig ugyanolyan ember mint Te vagy én kis génhibával. Vannak még egy pár millióan. Ha nem lenne ismert szerintem esze ágában sem lenne kiteregetni.
Senara
@csa-csa: Semmi bajom vele ! Magán ügye és pont ! Egyébként nem hiszem , hogy bárki kikényszerítette , hogy bevallja !Sokan tudták róla , főleg miután naponta támadták a kormányoldalról . mikor még a Nemzeti Színház igazgatója volt és senkit nem érdekelt mert telt házas rendezései voltak .
Még egyszer , nemi identitás magán ügy . Felesleges bevallani , mert senkinek semmi köze hozzá ! ... ha bevallja , támadásnak teszi ki magát , ha az én beírásomat is támadásnak veszed , nem annak szántam !
A Tündik bündije
Most én emlékszem rosszul, vagy nem derült ez már ki róla évekkel korábban? Csak mert én mindig is így tudtam.
soljanka
@csa-csa :A Tündik bündije
Nem csinált belőle soha titkot. jó pár akár 15 éve is lehet-, hogy felvállalta egy táncos-komikussal való kapcsolatát ( valami Cs betűs). De, mint a heterók is, ő is azok közé tartozik, aki nem akar beszélni a magánéletéről.

Szerintem sokunknak kedvence.
csa-csa
@Horizont: Egyetértek! nem csak ez az ország, a fél világ nem érett meg erre. Nagyon kevés országban fogadják el, vagy legalább nem üldözik. Nem kell Őket szeretni, de örökké kiközösíteni, beletaposni a betonba, hát ez már tényleg sötétség. És igen! Semmi közünk kivel van a hálószobájában. De nem is igen szoktak erről dicsekedni. A hollywoodi sztárvilágnak sem kéne lépten nyomon kiadni magát ennyire. Tudunk - ha akarjuk ha nem - persze néhány egynemű női férfi híresség házasságról. és akkor mi van! egészségükre oszt téma lezárva. Azért érdekes, a Czeizel fián senki nem háborog! Nem is kell!, de csak azért mert genetikus és nem cölöb? Mi a különbség! A meleg az meleg és kész. Ha valakii Ő biztosan jobban megérti mint bárki. El kéne máér fogadnunk hogy tényleg egy sajnálatot genetikai hibáról van szól és nem több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.