Péntek délután defektet kapott Budapest belvárosában a műsorvezetőnő. A lehető legrosszabb helyen robbant le, egy szűk utcában, így autója akadályozta a forgalmat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@varrólány: háááát. Elég nagy cicije van, azt ugyan csak észre lehet venni. Meg ha megszólal, tisztára női hangja van :)
varrólány
@vukkocska: Persze tudom, én sem értem miért nem segítettek , ha annyira vészes lett volna a helyzet addig megyek amíg nem találok egy segítőkész férfit.
Biztos lett volna, ha egy utcával arrább is de lett volna.
Senara
Nem olvastam a cikkbe ... megkértem több autóst , de nem segítettek ! " és azt hallgattam, hogy mindenki a felmenőimet szidja " volt ott más is ahogy ismerem a belvárosi szlenget :-))
Meine Ehre heisst Treue
Ha a rendőrök arra jártak és még meg is álltak, akkor igazán segíthettek volna, legalább azért, hogy a forgalmat ne akadályozza a defektes autó.
vukkocska
@varrólány: nem nagyon jó defektes autóval közlekedni. A felni hamar megbánja.
dr. prédikátor
Meg kell tanulni kereket cserélni!! nem csak puccoskodni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.