Több milliót költött a rendőrség annak a mobilnak a felkutatására, amely tavaly szeptemberben, Orbán Ráhel esküvőjén tűnt el. A készülék védett személyé, vélhetően egy kormánytagé volt. De nem is a telefon, hanem az adatokkal teli SIM-kártya az, amit igazán keresnek. – Nehéz megmondani, mi történik, mert kevés a biztosnak tekinthető hír. Úgy gondolom, egy ki­emelt személy mobilja tűnt el, és ennek nem mond ellent az, hogy az életvédelmi osztály nyomozói nyomoznak az ügyben – mondta lapunknak Tarjányi Péter rendőrségi szakértő. Miért? Mert ők a leggyorsabbak és a legjobbak, adott lényegre törő választ Tarjányi. Lapunk tegnapi számában Csókási László, az esküvőn dolgozó felszolgálók egyike elmondta: úgy tudja, a hatvanfős személyzet mindegyik tagjának kellett DNS-mintát szolgáltatnia, amit összeve­tettek a telefon tokján talált, ujjnyomtöredékből származó bőrmaradványok DNS-állományával.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A hivatali páncélszekrényét is magával vihette volna bulizni - persze nyitva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@Desischado: A keresés intenzitása,és az a merészség ahogyan elvitték(??)Az a krimiken nevelkedetteknek azt súgja,profi meló--és hogy a telefon tulajdonos helyébe, nem lehet most felemelő érzés lenni.De megkerül az rövidesen,a közvélemény megnyugtatására jön a hír,csak most vették észre hogy otthon maradt a "hétköznapi" zakójában--amit pedig találtak,az durva áll-telefon hamisítvány.Ennyit a krimik nézéséről.
Desischado
@perfekt: Hát ez is lehet, de én azért kétlem, hogy ezt jelentenék be, azok után, hogy ennyit eltapsoltak a megkerítésére, és elsősorban, hogy a személyzetet milyen inzultusnak tették ki. ez kiverné a biztosítékot! Én azért reménykedem az én verziómban! (mosolyog)
perfekt
@Desischado:)) Ebben az esetben minden megtörténhet--sőt azoknak az ellentéte is! Leírtam mit gondolok erről,és a cselekményhez,csak fikciókat gyárthatunk,a reményekkel együtt.Mindenképp "Válámi ván" Rajkin szerint is--és hogy az gáz --az tuti.Majd mondanak valamit---vagy nem.Mosoly-- 1 :) 2 :-))
Desischado
@perfekt: Értem én kedves barátom, és igazad is van, de mint te is tudod, a remény hal meg utoljára! És teóriákat gyárthatunk, és mellette ábrándozhatunk! Majd meglátjuk, mi lesz! (vissza mosolyog)
perfekt
@Desischado: Az élet ,egyszerű,csak az emberek teszik bonyolulttá-és mondja a görög" az élet rövid,csak a szenvedések meghosszabbítják""--és még valamit hozzá--hogy arcunkon mosollyal térjünk nyugovóra--- az ember hal meg utoljára.A közötte lévő idő, nem mindegy,hogyan is telik.Jó messzire jutottunk a telefontól, de nem baj.Én még dolgozom--most elköszönök--még írhatsz ha akarsz--ha nem, jó éjt:-))
rokkantnyugdijas
@sokanvagyunk: Az április 4-én maradt nyitva, s másnap ellopták belőle a 6-dikai választás eredményét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.