Magyarország – Újabb csontváz esett ki Welsz Tamás (†41) szekrényéből. A Blikk információi szerint a Simon Gábor, volt MSZP-s képviselő adócsalási ügyének különös körülmények között elhunyt koronatanúja nem csak bissau-guineai útlevéllel kereskedett, hanem uruguayi állampolgárságot, ezt igazolandó úti okmányt  is árult. Ez utóbbit, az ügyészség információi szerint tucatnyian megvásárolták. Lapunk megtalálta az egyik ügyfelet is, akinek eladásra kínáltak állampolgárságot. – Engem egy akciós ajánlattal keresett fel Welsz. Azt mondta, negyvenezer euróért (kb 12 millió Ft)) ad uruguayi útlevelet, állampolgárságot, bejelentett lakcímet, de ha veszek hozzá bissau-guineait is, akkor ötvenötezerből (16,5 millió Ft) megúszom az egészet – mondta el a Blikknek az üzletember, aki végül nemet mondott az ajánlatra, ám több tehetős ismerőse vásárolt az akciós áruból.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A csontvázról eszembe jutott egy vicc:
Acélkoporsót találnak valahol Magyarországon, és a muzeológus ok egy része arra gyanakszik, hogy Attila sírját lelték-e meg. A vélemények azonban megoszlanak, ezért elküldik a csontvázat a Szovjetunióba, hogy az "élenjáró" szovjet tudósok állapítsák meg a valóságot. Egy hét múlva visszaérkezik a csontváz, teljesen össze van törve. Mellette egy kis üzenet:
"Attila csontváza."
A magyarok elhiszik, de kíváncsiak, milyen módszerrel dolgoztak a tudósok. Küldik a táviratot a kérdéssel, hamarosan meg is jön a választávirat:
- Bevallotta.
postamester
Kár volt meghalnia !!! Mekkora sztorikat mesélt volna el...
borult volna a bili tisztességesen !!
Igy mindenki azt mond, amit akar, csakhogy mentse az irháját
Undoritó !!
rokkantnyugdijas
Csak azt nem értem, hogy került bele a tanúvédelmi programba?!
Desischado
Egyetértek, cifra dolgok derülhettek volna ki, ha el kezd beszélni! Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem "öngyilkolta" meg magát, hanem "segítettek" neki meghalni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.