Budapest — Megfelelő kárpótlás-e a több mint egymillió forint 14 elveszített fogért, négy műtétért és évekig tartó fájdalmakért? A bíróság ennyit ítélt meg Sz. Károlynak (63), akit nemcsak félrekezelt D. Rita, de az óbudai fogorvosról az is csak utólag derült ki, hogy évekig engedély nélkül, adómentesen rendelt háza pincéjében.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pirospipacs1
A Doktornőnek is kijárna az ártatlanság vélelme, tudtommal nincs jogerős ítélet, egyoldalú tájékoztatás alapján nem etikus bárkit is elítélni! Én tudom, hogy a Doktornő a gyereke születése miatt évekig nem praktizált, jelenleg is javarészt a játszótéren látjuk a kisfiával, csak részmunkaidőben dolgozik. A meg nem történteket nehezebb bebizonyítani, mint valakit körmönfontan megvádolni.
csa-csa
azért nem született még a földre olyan orvos aki elismerte volna a hibáját!
úgy összefog ez a mocsadék pénzéhes bagázs, hogy egész egyszerűen áthághatatlan falat építettek maguk köré!
olvastad a Kende Péter "mik vagytok ti istenek..." c. könyvét? A döbbenet enyhe kifejezés! Persze mindig tudtuk hogy működik a magyar eü., csak Ő le merte írni! Csoda hogy nem nyírták még ki!
lehet többszörösen reszketni a magyar orvosoktól,kórházaktól!!
ráadásul akkor sem vagy biztonságban ha tudsz valamennyi lóvét perkálni, mert akkor is szarnak Rád! Ha meg nem tudsz, hát mentsen meg a sors ezektől!
Most jöhetsz azzal, hogy nem minden orvos olyan, de a többség márpedig olyan!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.