Múlt héten vitaindító gyanánt arról írtam cikket, hogy vajon miért nem találnak férfit maguk mellé a csúcsformában lévő negyvenes nők. Olvasóink visszajelzéseiből szemezgettünk.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@varrólány: azért abban van valami, hogy ne hagyja el magát senki, a férfiak sem és a nők sem. De az a szemlélet a férfiak részéről, hogy a nő legyen csak a feleségem, de ugyanakkor más nőre meg azért nézeget, mert az 30 kilóval könnyebb és 30 évvel fiatalabb:)) Na gondolom én, hogy ezért akarnak a nők a rájuk erőltetett szerepből kilépni.
Egy 50 -es nő már nem tud barby baba lenni, de a kedvességével, nyugalmával, humorával, bölcsességével azért még tud hatni a férfiakra.
De ez a téma egy örök vita a 2 nem között. Mást akar az egyik és mást akar a másik:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Szvetlana: Valószínűleg minden férfi megnézegeti a szép nőket , naná hát főleg ha ott megy az orra előtt! -))
Inkább vagyok jó ember mint jó nő , ez hosszabb távon jobb, a jó emberségből nem lehet kiöregedni véleményem szerint . Korosabban legfeljebb nem akarnak megdugni hát istenem csak túl lehet élni ezt is!:-)))
De persze igazad van a férfiak is többre értékelik a kedvesebb nem elsárkányosodott nőket, vagy legalábbis így gondolom.
hear
@Szvetlana: Nem mindenki a barbie-ra bukik.
sokanvagyunk
@Szvetlana: "30 kilóval könnyebb és 30 évvel fiatalabb" - az ideális hatvanas így azért csak összejött :))
Szvetlana
@varrólány: 15.45 Ekkora poént már régen írtál:)) fulladok a röhögéstől:))
Szvetlana
@sokanvagyunk: hajjaj és akkor még nem beszéltünk a 70-es 80-as nők szabadságjogairól! Ki a konyhából, el a kezekkel a fakanáltól!
perfekt
@varrólány: aug 12...12:15 re.Igaza van Szvetinek--tetszik a gondolat:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.