Marinéni sarkiboltjának annyi. De nem kell szomorkodni, itt vannak a multik! Hogy a Jóisten mentett volna meg minket tőlük...

Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edy Andre
Kérdés, hogy mennyi a photoshop ezekben a képekben :)
Amúgy szvsz még nincs még lejátszva a Marinéni vs. multik csata. Egyre több ember jár újra piacra, meg kisebb boltokba. Egyrészt frusztráló és szinte egész napos program a 60 ezres havi nagybevásárlás, másrészt a negyede úgy kárba meg. Akkor már jobb lemenni a sarkiba azért, ami éppen kell, annyival nem drágább. Plusz van egy napja kirándulásra az idegbaj helyett.
boki
Vajon hány évet lehet kapni kelkáposzta rongálásért? :)
charlie
Engem a sarki Forrás boltban többször akartak átbaszni (más ár a polcon, és más a gépben, mennyiség, stb), mint a multikban... (jo, teszkóba nem járok)
Koronix
@Peter: le van játszva... :/ a marinéni boltja (szinte) kimutathatatlan a fogyasztói költésben.
Edy Andre
@Koronix:lehet, számokat nem néztem, csak abból indultam ki, hogy pl. itt a körtérhez közeli összes kisbolt mindig zsúfolásig tele van. Plusz több ismerősöm mondta mostanában, hogy elegük van hipermarketezésből, és többet járnak kisboltokba meg piacra. Persze ez nyilván nem szignifikáns meg nem is feltétlen trend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.