Riasztó számok jöttek ki a gyerekeket ért erőszakról az ENSZ legújabb, példátlanul átfogó jelentésében. 190 országban vizsgálták meg a gyerekek helyzetét - írja az Origo.hu. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Nem szeretnék senkit megbántani de a mostani fiatal hölgyek öltözködése és viselkedési magatartása igen csak bátorítón hat a férfiakra.
Nem lehet csodálkozni ezen a statisztikai számon ,hogy minden 10 hölgyet meg erőszakolnak.
Félreértés ne érjen szívem legmélyéből elítélem minden fajta erőszakot a verbálist és fizikálist is minden nem részéről.
alte trottel
Bocs, de ilyen hülyeségeket inkább ne bakkancs ide!
1. A ruházatnak semmi köze ahhoz, hogy egy mélysötét, galandféreg színvonalú fasz ráugrik egy csajra. Az ilyen pondró ha feláll a szürkeállománya, leteperi a százszoknyás-pruszlikos- kötött slafrokos 99 éves Málinénit is. Ahelyett, hogy egy csöndes sarokban kiverné.
2. kurvára lehet és _KELL IS_ csodálkozni, hogy akadnak akik még benyelik ezeket a kamu "statisztikákat"! Ez akkor se igaz, ha beleszámítjuk Afrika déli részét, ahol a legprimitívebb rétegekben meggyőződés, hogy egy szüzet megerőszakolni az abszolút biztos gyógymód az AIDS ellen. És hozzáadjuk az Észak-Amerikában, Angliában és Skandináviában bejelentett "erőszak" eseteket, amikor reggel felébredve a csaj meglátja, hogy az előző este hóttpicsarészegen milyen manust rángatott föl a kéglijére és tepert magaFÖLÉ és rájön, hogy mégse volt az akkora csodakúrás!
A többi stimmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.