A szülői mintát az élelmiszer-higiéniai szokásokat tekintve a gyerekek még felnőttkorukban is követik. Ám vannak olyan megrögzött szokások, amelyeket nem kellene átvennünk elődeinktől Ilyen például az, hogy a nyers csirkehúst elkészítés előtt általában megmossuk, pedig jobb lenne, ha nem tennénk!

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
nekem már az is gyanús , ha a hentes megmossa ...
KERKA
Na erről nem tudnak meggyőzni! MIndent alaposan megmosok mielőtt felhasználom. Még a csirke és disznóhúst is. Vajon hányan fogdosták össze???
Az elkészítő pultot gyakran letörlöm eldobható fertőtlenítő kendővel. Mindent azonnal elmosok amivel dolgoztam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.