Mint az Origo megírta, öt sorozatot tüntet el az RTL Klub egy időre a Celeb vagyok, ments ki innen! indulásával párhuzamosan (hogy melyek ezek, és mikor térnek majd vissza, arról itt olvashat). A tévézők leginkább a Szulejmán ideiglenes eltüntetése miatt morognak, közel 750-en már csoportot is alkottak a Facebookon, követelik vissza a még el sem tűnt török szériát. Sokan azzal fenyegetőznek, nem nézik többet az RTL-t, ha nem kapják meg megszokott Szulejmán-dózisukat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: tivoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ezt a hitvány celebműsort nyugodtan adhatnák az RTL II-n. Aki kíváncsi a celebek "megpróbáltatásaira" ott is megnézhetné.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@tivoli:@KERKA: én pedig az ilyen és hasonló párbeszédekre,kerek asztal beszélgetésekre vágyom a nagy-magyar nemzeti orbán úrbánizmus hanyatlása után,hamar hamar a képernyőre,mint ahogy ti itt megnyilatkoztatok okkal indokkal,őszintén!!!DDD
KERKA
@bakegya: aranyos vagy, de azt hiszem rajtad kívül más el sem olvasta ezeket a kommenteket. Már én is megbántam, hogy ennyire belemerültem, de néha elkap a lendület. Van úgy, hogy nem érdekel a mocskos politika...
tivoli
@KERKA: ma, 15:26
Amiről mi beszéltünk, az már történelem. Azért sokszor vissza lehet nyúlni a régi eseményekhez, hogy a mostanit megértsük. A történelem ismétli önmagát. Most kb. ott tartunk, mint 4-500 évvel ezelőtt.
KERKA
@tivoli: Igen így van ahogyan írod. Sok mai politikai eseményeknek az eredetét vagy az okát a múltban kell keresni.
bakegya
@tivoli: @KERKA: A történelmi ismereteink összevetése bölcsebbé tesz minket-akkor mindenképpen ha van lehetőségünk szélesebb körben is átbeszélgetni az ismereteinket-az infó kevés,a bölcselet érleli szemléletünk.
Egyébként én mindent és mindenkit gyorsan olvasok,de szelektív,de soha sem érzelemmentesen.A kultúrszövegelés figyelme számomra élvezet-jelen hazai életterünkben nem egyszerű ilyen szituációba csöppenni.
tivoli
@bakegya: ma, 18:22
Így vagyok vele én is. Lám, ez a csak érintőlegesen történelmi sorozat is sok gondolatot felvet menet közben. Például arra késztetett, hogy újra visszalapozzak azokra az időkre, s nem csak a magyar történelem könyvek elfogult írásaira.
Kiderül, hogy nem is volt annyira gonosz az a szultán, csak amennyire muszáj volt egy keleti-nyugati ideológiai háború során. A szeretethirdető kereszténység sokkal komiszabb volt.
S az országunk mennyi szépet örökölt a 150 éves megszállás eredménye képpen. Ha a vatikáni és nyugat európai civilizációra várunk, a köznép még sokáig földvárakban és putrikban lakott volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.