Vajna Tímea és a szépségkirálynő Kelemen Henrietta volt kedden délelőtt szerkesztőségünk vendége. Olvasóinknak árultak el pikáns részleteket magánéletükről és jövőbeli terveikről.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Lett volna bőven választék, mennyi idősebb pasi sántikál az országban? De neki pont egy ideszakadt amerikás filmes és kaszinó tulajdonos kellet, aki ráadásul egy másik olyané volt, aki szintén az idősebb pasikat kedvelte.
szandokan
@tivoli: Ha valaki az idősebb pasikra bukik, az az ő dolga. Azon meg nem kell fennakadni, hogy nem egy közmunkást választott magának. Általában az olyan idősebb férfiakra buknak a nők, akik vagy gazdagok, vagy csak híresek, ami nem jár együtt feltétlenül a gazdagsággal.
varrólány
@szandokan: Sajnos van pedagógus is aki közmunkát végez, de persze Timinek nem a tudás a lényeg ahogy elnézem inkább a flanc .
Van sok olyan idősebb férfi aki se nem gazdag , se nem híres csak a megélt évek azok ott vannak a fejében , és az bizony nagy érték.
magyarbakancs
Nekem meg az ideális női méretek tetszenek.
60-90-60.
60 milliója van,90 éves és még él 60 percig.
Talán Timikének is ez tetszik csak férfiban.
tivoli
@szandokan: ma, 01:12
A Timi mondhatta volna akkor azt, hogy valójában az idősebb pasik érdekelnek, de közmunkások kíméljenek. A pénz, hírnév viszont előnyt élvez.
Nem tudom mit tett volna, ha netalán Ashton Kutcher kérte volna meg a kezét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.