Vonaton, mégpedig másodosztályon érkezett haza csütörtökön délelőtt Zürichből Orbán Viktor kormányfő és családja – írja a Blikk.

Orbán Viktor azért töltött Lausanne-ban pár napot, mint tegnap kiderült, lányát, Ráhelt oda vették fel egy éves kurzusra. 

Így utazott másodosztályú vonattal Orbán Viktor

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
Valaki szóljon neki, hogy ne flangáljon egyedül. Igaz hogy a baloldalon vannak a jó emberek és nem bántanánk, de akkor is. A diktátor mindig azt hiszi hogy szereti a nép. Na persze lehet hogy az egész szerelvény TEKesekkel volt megrakva. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Horizont: ma, 05:45
Kedves Horizont. Miért is baromság amit írtam? Szerintem színtiszta való. Adjátok egymás alá a lovat, szörnyülködtök, versenyeztek, hogy ki tud minél nagyobb marhaságot, minél alpáribb stílusban előadni. A legtöbb hsz-otok nem szól semmi másról, mint a primitívség és kulturálatlanság vegytiszta megszövegezéséről.
Ha ennek a stílusnak a tagadása felsőbbrendűség, akkor rajtam és szandokánon kívül szerencsére akad még egy-két kommentelő, aki szintén felsőbbrendű. Állítom, csak őmiattuk érdemes itt nézelődni.
Na csáó, legyen szép napod továbbra is!
szandokan
@pbalage: Attól, hogy ennyien nem értenek velem egyet, nekem esnek, még szeretem ezt az oldalt. Ja, és ettől még nem élek rosszabbul sem. Az az igazság, hogy jókat derülök a legtöbb esetben.
tivoli
@Horizont: " Ha ennek a stílusnak a tagadása felsőbbrendűség, akkor rajtam és szandokánon kívül szerencsére akad még egy-két kommentelő, aki szintén felsőbbrendű. Állítom, csak őmiattuk érdemes itt nézelődni."
szandokan
@Horizont: Miért, a baloldaliság meg egyenlő az alpárisággal? Nem értem, miért nem lehet szépen megfogalmazva véleményt nyilvánítani valamiről? Miért kell állandóan káromkodva elmondani egy véleményt? Egyébként meg igazad van, tivolival együtt mi itt kisebbségben vagyunk, mert nem tesszük minden hozzászólásunkba tízszer a k..a anyád meg a b...d meg kifejezéseket.
szandokan
@tivoli: Ha mi is káromkodnánk állandóan, meg Orbánt szidnánk azért is, ha süt a nap, vagy ha esett a jég, akkor beletartoznánk jobban a közösségbe? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.