A csokoládé, a vörösbor és a tea javítják a kognitív funkciók teljesítőképességét - állítják az Oxford Egyetem kutatói. Az Oxford Egyetem Fiziológiai, Anatómiai és Genetikai részlegének tudósai a flavonoidokban gazdag élelmiszerek fogyasztás ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Most már tudom, hogy miért vagyok okos:-D. Mindhármat szeretem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.