Magyarország - 87 ezer 510 forint volt a létminimum egyhavi értéke egy egyszemélyes háztartásban tavaly Magyarországon, ehhez képest a magyarok szerint nettó 127 ezer forintra van szükség a megélhetéshez, az átlagos életszínvonalhoz – idézi a KSH-t a beol.hu.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
@tivoli: Akkor, az már, a soha meg nem valósult kommunizmus, ahol mindenki szükségleteinek megfelelően vesz a javakból. Optimális úgy sem lesz soha, csak reményeim(ink) szerint jobb lehetne. Bár ebben a predestinált ország-jövedelem helyzetben, ez nem nagyon látszik. Azt tudom, hogy a kollégáim, Németországban, Ausztriában, vagy Norvégiában egy távolabbi példával élve, 7X többet kapnak kézhez. Én kiegyeznék vele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@miazavalami: ma, 20:18
Tudom, utólag én is megokosodtam. Ha megszámolom, hogy mennyibe került a csatorna maga, mennyibe a csatorna használati díj, érdemesebb lett volna talajterhelést fizetni, (ami önmagában véve is jogtalan szerintem) mivel egy nagyon jó házi rendszer volt kiépítve, amellyel sose volt probléma. még magas vízállás esetén se. De biztos valakiknek ez jó buli volt.
miazavalami
@tivoli: Állítólag uniós előírás. legalábbis nekünk ezt mondták, mivelhogy a szennyvíz aknával szennyezzük a környezetet.
Azt nem tudom a város szennyvize hova kerül, de valahol az is szennyez nem?
tivoli
@miazavalami: Hogy miért érdekli az uniót mondjuk Alsólitke szennyvize? Más is lehet a dolgok mögött.
miazavalami
@tivoli: Fogalmam sincs. :-) De a tagországoknak be kell tartani bizonyos törvényeket. Csak azt felejtik el hogy az adott tagországok polgárai milyen szinten állnak , képesek - e megvalósítani.
tivoli
@miazavalami: tegnap, 20:19
Na ez az! Honnan jön az unió elé egy törvényjavaslat magyarország csatornázásáról? Írországból? Vagy talán valamelyik magyar eu képviselőtől, akinek érdekeltsége van csatorna ügyben?
miazavalami
@tivoli: Huh! Jó kérdés..., nem tom. Te tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.