Igencsak nehéz terheket ró az élet mostanában  Kozsóra (49). Nem elég, hogy alig pár héttel ezelőtt az énekes még az életéért küzdött, most súlyos anyagi gondokkal kell szembenéznie, és ki tudja, vajon ebben a kritikus időszakban, amely a betegségével jár, képes lesz-e megküzdeni velük, és rendezni pénzügyi helyzetét. A Blikk ugyanis megtudta, hogy Kozsónak több mint tízmillió forintos adótartozása van! A komoly, életmentő agyműtéten átesett énekes állapota ugyan lassan, de javul, azonban a felépülése közepette ezzel a súlyos anyagi problémával is szembe kell néznie.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Csak 10 milla ?? Majd ezt is kisegíti valamelyik öreganyja,,mint a salgótarjáni nemzeti értéket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@silber13: ma, 10:56
Nahát! Ezek után még inkább hiszem, hogy igazuk lehet a vele üzleti viszonyban levőknek, és az általa létrehozott zenei formációk tagjainak és mindenkinek aki azt állítja, hogy...
Na, mindegy. Gyógyuljon meg, javuljon meg, még lehet belőle rendes ember.
silber13
@tivoli: Abban bízom én is, de csak halvány az én bizodalmam! Egészségileg kapja össze magát, aztán majd kiderül aminek ki kell derülnie!
csa-csa
@silber13: én is kívánom hogy felépüljön, de a tartozás az tartozás!, még ha a nagy "szomorú szamuráj" is az adós!
silber13
@csa-csa: Azért írtan, először épüljön fel, és aztán majd derüljön i, aminek ki kell derülnie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.