A hétvégén életveszélyes állapotban szállították kórházba Whitney Houston 21 éves lányát, akinek a legfrissebb hírek szerint nincs sok esélye a felépülésre.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Whitneyt nagyon sajnáltam, csodálatos hangja volt
, fiatalon ment el az égiekhez énekelni.
Szegény kislány örökölte az anyja káros szenvedélyét.
Jobbulást kívánok neki.
36
A családi viszályok elszenvedői mindíg a gyerekek. Ebből a szempontból valóban segíteni kell neki. Ha hagyja, hogy segítsenek neki! A párja sem egy bizalomkeltő fazon.
De azért nem egy ágrólszakadt, elszegényedett emberről van szó. Neki soha nem kell dolgoznia, mert az édesanyja munkájának a jogdíjaiból élete végéig jól él.
Nem hiszem, hogy ezt felfogta. A túl sok pénz, a túl nagy szabadság/szabadosság, ezt teszi. Egyébként, ha nem egy celeb lenne, azt gondolom, oda lenne bilincselve még a kórházi ágyhoz is. És ahogyan jobban lenne, vinnék át egy rabkórházba. Etc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.