Megérkeztek Budapestre az első spanyol CAF-villamosok, ezek átadásáról beszámolt az M1 is. Ám a tudósításuk ismét rendhagyóra sikerült – vette észre a NOL.hu.

Az első videón nem teljesen értjük, hogy mi történik, mindenesetre a portál a felvételnek igen találóan "Az M1 ma lenyomta a Monthy Pythont" címet adta.

A második videón az látható, ahogy az M1 tudósítója személyesen is megnézi az egyik új villamost belülről és többek közt olyan fontos dolgokat mond el – pontosabban olvas fel – a nézőknek, minthogy a villamosban nincsenek lejtős részek, viszont ablak van, így hála az "óriási üvegfelületeknek" a "nap és a fény is bejut majd". A riporter arról is beszámol, hogy bár "ő nem egy magas fiatalember", de könnyedén eléri a kapaszkodót, akik pedig nála is alacsonyabbak, azok "a műanyag eszköz segítségével" tudnak biztonságosan utazni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Nagyon kreatív , csak így tovább , BBC csak tanulni jöhet .:-)) Óvodás újságírószakkör kenterbe veri őket .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A villamost ablakkal is felszerelték :))
Ki a franc gondolta volna ? :))
papa.49
Nem említette a ,,reporter,, meg ÁRAMSZEDŐJE IS VAN...
papa.49
@karma1: Hát kell hogy legyen különben ezek az ,,okoska reporterek,, tologathatják a ,,tujákat,,...Úgy mint mink a Stadiontól a Keletig annak idején mikor az MTK.t verte a Fradi 4: 2 re, hű de kurva régen volt...
pbalage
nekem ez a régi reklám jutott eszembe a performanszról:

www.youtube.com/watch?v=okLNq2HHK2o

nem tudom mért.
eugen4402
Nem hiszem el, hogy ezt már nem szándékosan csinálják. Talán azt akarják felmérni, meddig marad még egyetlen árva nézője ennek az egykor jobb napokat látott csatornának. Lényeg, hogy jó sokba kerül(t)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.