Egyetlen XI. kerületi általános iskola sem akarja fogadni a logopédiai problémákkal küzdő Tamást. Pedig a hét és fél éves kisfiú édesanyja minden követ megmozgatott, hogy gyermeke iskolába járhasson.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Ember miniszter,, ilyen ügyekkel talán foglalkozni kellene, nem gondolod vigyorgó hazug páter???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@papa.49: Az nem emberminiszter, hanem embertelen miniszter !
papa.49
@nyanya001: Sőt még embernek se nevezhető ,,sejthalmaz,, csupán, ilyenkor mindig tombolni tudnék dühömben ezek a tetvek merik magukat embernek nevezni, hiszen egyetlen cél vezeti őket csupán minél több zseton a saját, meg a pribékek zsebébe, aki meg rászorulna valami segítségre az dögöljön meg, miközben ez a takony is csak vigyorog a tévében...
36
@papa.49: Most iskola bezárásokkal van elfoglalva. Nem ér rá.:(
papa.49
@36: Kellenek az épületek a xartolcsy alapíványainak, vagy eladná mint eddig is mindent ami áruba bocsájtható volt...
Nil
Ma sok embert ítélnek halálra.
A törvények többsége ilyen. Csak a sárga csillagot / vagy más megkülönbözető jelet nem kell magukra tűzni még - ki tudja meddig - talán az emberminiszter pont ezen agyal -milyen jelet kapjanak a szegények, a rokkantak, a betegek, a munkanélküliek - ezért nem ér rá.
36
@papa.49: Szörnyű. Amikor a történelem során, könyveket égettek. Azt aki szemüveget viselt megölték. Aki azt mondta a Föld gömbölyű, megégették. Amikor napjainkban, múzeumokat, szobrokat, templomokat robbantanak fel. Fillérekért lehet okostelefont venni. Egy valamit érő könyv, 4-5 ezer forint. És kastélyokra van szüksége a hatalomnak, iskola helyett. A világ kiirtja a szellemet és a tudást önmagából. Nem kellenek a gondolkodni tudó emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.