Hiszen Joe Bonamassa is azt mondta példaképéről az egyik interjúban, hogy: két konstans van a világon, felkel a nap és B. B. King koncertezik. Mi hittünk neki, de az utóbbi már sosem történik meg többé, nem látjuk koncerten B. B. ölében Lucille-t (a fekete, gyöngyház-berakásos Gibson gitárját) és nem halljuk, ahogy megpengeti a hangszert, rajtunk pedig valamiféle kellemes borzongás fut át.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Tökéletes cikk! és Obamának igaza lehet: "Este félwelmetes blues session lesz a mennyekben" És bizonyosan örökké fpg tartani, mert a fellépők köre sajna egyre bővül,egyre gazdagabb lesz a repertoár, mi itt lent pedig egyre szegényebbek leszünk. Mi ez, ha nem önzés az égiektől?
eugen4402
@silber13: Minden szavaddal egyetértek, és az Elnök még szimpatikusabbá vált ezzel a rövidke nekrológgal. Némi gyógyírként nekünk itt maradtak a legendás felvételek, és ha néha olyan kedvünk támad, meghallgatjuk őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.