Vírusként terjedt a videó az interneten, amelyen egy férfi igencsak esetlenül hívja randizni szíve választottját, Zsanettet a szökőkúthoz. A Facebookon még esemény is szerveződött hozzá, igaz, a budapesti margitszigeti szökőkúthoz. Mint kiderült, tényleg nem a Vodafone gerillamarketingjéről volt szó, Zsanett és a szökőkút létezik és a BorsOnline mindkettőt megtalálta.

Mint kiderült, a szerelmi történet helyszíne egy kelet-magyarországi kis falu, ott él a videó főszereplője, Pista és Zsanett is. Sajnos Pistát félreinformálták, a lánynak a valóságban van barátja.

Megtalálták a szökőkutas Zsanettet és Pistát isForrás: BorsOnline

Az utcán találkoztunk, rám köszönt, én visszaköszöntem és mondta milyen csinos, szép lány vagyok, megadhatja-e a számát, erre én azt feleltem, hogy nem tudom hova írni, de megjegyzem

- mesélte Zsanett az újságnak arról, hogyan próbálta finoman kikosarazni a férfit. Így bár a lány a szökőkút környékén lesz szombaton, de nem Pistával, hanem barátjával, és csakis azért, mert akkor lesz a falunap.

Egyébként érdekesség, hogy a randi helyszínét, a falu díszfőterén található szökőkutat anno maga Orbán Viktor adta át.

Frissítés: A Ripost.hu pedig megtalálta a videóban szereplő Pistát, így kiderült, sajnos nem is olyan vidám ez a történet. Pista nagynénje szerint ugyanis a fiú egy 3-4 éves eszével rendelkezik, a nő a gyámjaként vigyáz rá. Ráadásul Pista beteg is: áttétes agydaganata van. Ezért nagynénje feljelentést tett a videó készítői ellen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Hát , te szegény Pista, ennél a lánynál esélyed sincs. Ahogyan elnézem, nem fog megtörténni köztetek aminek meg kellene történni, ( amiről a videóban beszéltél) még akkor sem, ha rohadt sok pénzed van.:((
wagabund
A képen Zsanettet látjuk? próbálok újból levegőt venni..
Fradigege
Beszélgessünk inkább a globális felmelegedés problémájáról.
Fradigege
Pistának be lesz verve a feje, ha sokat legyeskedik Zsanika körül. Kik ezek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.