A szőke szépség időt nem kímélve bombázza szexibbnél szexibb fotókkal a rajongóit, amit ők néha kedvesen, néha meglepetten fogadnak. Forrás: Nők Lapja Café: El sem hiszed, smink nélkül kire hasonlít Zimány Linda – fotó

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
zöldszem
Műhaj, műmell, műköröm... és még ezeknek kellene egy igazi férfi?:)))
Különben is: "Ne félj önmagad lenni, hisz tudod az eredeti festmény jóval többet ér, mint a másolata!"
Zsoel
Micsoda hülyeség ez? Hogyan hasonlíthat valaki egy elképzelt mesefigurához, akit ráadásul nem is egy konkrét stúdió talált ki? :D Mintha azt mondanám, hogy X. Y. úgy néz ki, mint Toldi Miklós vagy Árpád vezér, holott mind a kettő úgy néz ki, ahogy az őt éppen ábrázoló grafikus elképzeli.
Ennél már csak az a jobb, amikor bugyuta híreket olvasok olyanokról, akiknek a fürdőszobájuk falán megjelent Jézus - az a Jézus, akiről (a fényképezés 2000 évvel ezelőtti krónikus hiánya miatt) senki emberfiának halvány segédfogalma sincs, hogy nézett ki valójában.
papa.49
Ha töke is lenne a Dózira hasonlítana)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.