Székesfehérvár — Halálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem akarok rosszmaju lenni (de az leszek), Boglarka "betegsege" igen hirtelen tunt fel az egen, egyebkent ez az elso javaslata az ugyvednek a bunozo fele: produkaljon valamilyen betegseget, amivel felmentest kaphatnak akar az elozetesbol, akar a szigoru, varhato iitelet alol. Addig az ugyvednek van ideje krealni egy biztosnak hitt vedelmet. Ezert "nem publikaltak a betegsegevel kapcsolatban semmit", mert most krealjak visszamenoleg ahhoz a betegseghez is a papirokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szaboria1: Remelem, nincs komoly bajod, de kicsi se... Egyik sem orom... Azt viszont el tudom kepzelni, hogy a videki korhazakban meg nincs meg az adatbevitel... Lehet, hogy Eriksson Pesten, vagy valamilyen nagyvarosban lakik, ott azert talan egyszerubb mar a netet hasznalni, mint a papirmunkakat. Mi itt termeszetesen rajta vagyunk az orszagos rendszeren, itt P...chafalvan is, de pl. ha en kerek a verkepemrol egy papirleletet, akkor azt postan ingyen kikezbesitik. (Nehogy az orvosnal ajuljak el, hogy verbajom van, ...:o((((
karma1
@szaboria1: Van egy olyan sanda gyanum, hogy mi, kisemberek, a budos eletben nem tudjuk meg az igazat, a lenyeg, hogy a bulvarlapok el legyenek adva egy jo kis szaftos hiranyaggal...
Eriksson
@szaboria1: Akkor lehet, hogy rendszer mégsem működik mindenhol? Állítólag a lehetőség meg volna. S ha már meg van, csak rá kellene csatlakozni. Nemigaz?
Eriksson
@karma1: Nem túl nagy város, de megyeszékhely.
karma1
@Eriksson: Hat az azert eleg sokat jelent szerintem. Ha az egeszsegugy romokban van, akkor azert ne varj tul sokat, plane modern rendszerrol... Lehet, hogy az onkormanyzat meg sem tudja fizetni a computer-parkot... Commodore 64-gyel meg megse lehet komoly anyagmennyiseget tarolni...:o(((
Eriksson
@karma1: Á, szerintem z a legkevesebb. Annyian szidják a magyar eü. rendszert, holott szétnézhetnének a többi uniós országban, ott sem jobb a helyzet. Egyik rokonom egy un. nyugati országban él és ő mondja, hogy egy vizeletvizsgálatra kell várnia egy hónapot és 36 eurójába fog kerülni. Igaz, hogy valamivel bonyolultabb mint a szokásos, mert különben csak a felébe-harmadába kerülne.
Hol hallunk mi ilyesmit Magyarországon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.