Azurák Csaba igencsak elfáradhatott a Tények felvétele alatt, ugyanis  az esti adás reklámszünetében úgy döntött, hogy pihen egy kicsit. Ám nem nagyon tudta összekapni magát a reklámszünet végére, így a nézők pár pillanatig láthatták megpihenni. A találat a Last Days of Tények tumblr érdeme.

Frissítés: Azurák az Origónak az alábbival magyarázta az esetet:

Nem aludtam, hiszen mozgott a szám, hanem hátra dőlve éppen Várkonyi Andrea műsorvezetőtársammal szakmáztunk. Sajnos a rendező elfelejtett szólni, hogy vége van a reklámblokknak, így másfél másodpercig lazult állapotban láthattak a nézők.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
ha vajnáé lesz a TV2, akkor bátran szunyókálhat bármikor, a tulajdonos majd szemet húny felette, elvégre ő orbán beszéde alatt szunyókált.
nyanya001
Nem is aludt, csak relaxált :)))
szerencséje, hogy nem repült egy légy a szájába:))
Strong
...szenzáció a reklám után! ..ezt ne hagyja ki!

15 perc ph érték után:

Szenzációs orvosi beavatkozásnak köszönhetően 20 másodperc alatt született fókabébi a győri állatkertben!...

na ez az Azurák..amikor nem alszik...
human
Mi felénk is elég álmosító az idő :o :O
Szeparepa-
Ez nem alvás volt, a balfék technikusok cseszték el, mert későn szóltak hogy onair... amíg nem kerül adásba, előtte kicsit miért ne relaxálhatnma, vagy kicsit pihentethetné a szemét..? Teljesen normális dolog, nem ciki Azuráknak ez egyáltalán...
vitriol
ha vajnáé lesz a TV2, akkor bátran szunyókálhat bármikor, a tulajdonos majd szemet húny felette, elvégre ő orbán beszéde alatt szunyókált.
human
Én ebben üzletet látok. Azurák alszik élő adásban és az első SMS-t beküldő ébresztheti fel. A felébresztés módját is megválaszthatja: 1- sziréna, 2- kürt, 3- vödör víz, 4- szíjjártó énekel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.