Ákosnak sikerült kövérlászlói magasságokba emelkedve középkori nosztalgiát idéző gondolatokat megfogalmazni a nemi szerepekről. Többek közt azt fejtegette az Echo Tv-nek adott interjújában, hogy a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak, hanem inkább az, hogy tartozzanak valakihez és szüljenek neki. Ettől az internet felrobbant, mi pedig összeszedtük a legszórakoztatóbb kommenteket.

Az énekes hamarosan koncertet tart az Arénában, ennek Facebook-eseményét szállták meg azok, akik kiakadtak Ákoson. Íme, néhány a legjobb trollkodások közül:

- pedig nem tudjátok, mit hagytok ki! az Idelenn Idegen című szám előadása közben állítólag egyedülálló látványelemként és példamutatásból a Művész Úr meg fog szülni egy fehér lovat a színpadon.

- Az hogy ha egy nő elmegy a koncertre az azt jelenti hogy túl hosszú a lánc

- Nyugati a zene, de keletre tart...

- Sajnos nem tudok jönni a koncertre. Otthon leszek, őrzöm a tüzet. (egy női kommentelő – a szerk.)

- Fekvőjegy nincs? Szüléshez praktikus lenne.

- A bejáratnál osztanak csadort? Mer' akkor elengedem az asszonyt. Addig megpróbálom elintézni, hogy terhes legyen.

- A zasszony szeretett volna elmenni a koncertre, de mondtam nekije – A méhed járjon, ne a szád!

- Hogy sikerült lázadóból átmenet nélkül naftalin szagú lankadt pöccsé változnod?

- Sziasztok, lesz lehetőség teherbe esni a koncert alatt, vagy esetleg a backstage-ben összeütni egy paprikás krumplit?

Frissítés: azóta az esemény Facebook-oldalát kőkeményen elkezdték cenzúrázni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Olyan sötét vagy öregem mint a bányásztrikó !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@KERKA: Szerintem meg az van, hogy egy művésznek titulált senkiházi véleményt formált valamiről, amit egyébként bárki megtehet. Neki ez a véleménye. És? Ki nem sz@rja le? Hát pl. te. De én pl. igen. Nem szeretem sem őt, sem a művészetét. S bár eddig sem, ezután még kevésbé leszek kíváncsi a véleményére.
Egyébként pedig bármely politikusnak lehet bármiről magánvéleménye.Más kérdés, ha én politikus lennék, mindenhol és mindenről úgy nyilatkoznék, ahogy 1 politikustól elvárják. De én nem vagyok politikus és ilyen jellegű ambícióim sincsenek. Így aztán bármiről bármit mondhatok.
rugacs
@KERKA: A gondolatod 2. fele meg csak részben igaz, főleg az első fele. Ugyanis ők is nyilatkozgattak mindenféléről, bár főleg rendszerváltás után, amikor már nekik is szabad volt a vélemény nyilvánítás. De mint ember sem volt mindegyik kimagasló. A Garast nagyonjó színésznek tartottam, de mint ember egy tapló volt. És nem csak ő.
Régen volt egy tanárom, akit sokáig nagyra tartottam és nem csak én. Aztán ballagáskor felmentünk hozzájuk és meglepően kutyául viselkedett a családjával. Mindenki értetlenül nézett rá, mire ő megjegyezte: "a nő és az értelem antagonisztikus ellentétben van egymással." Ezután szó nélkül felálltunk és eljöttünk. 25 férfi ember és 3 lány. Ez a fajta szemlélet már akkor csípte a szemünket...
magyarbakancs
@rugacs: "A Kádár korszakban (amit az emberek jó része utált."
Ezt te honnan gondolod?
rumpundli
@magyarbakancs: Dehogy gondolta! Mondták neki. Mivel saját az nincs, ezt is magáévá tette.
KERKA
@rugacs: Na hallod jó nagy purparlé lett ebből a hírből. Igazad van, le se tojom ezt a kitüntetett művész urat, aki amúgy semmit sem ér a szememben. Még kb 10 évvel ezelőtt a Balatonon nyaraltunk, talán Almádiban? ott volt meghírdetett koncertje, félházzal ment a dübörgés:))
csa-csa
mind a három idióta volt! a Telecom is, Ákos is, a kormány is! mi meg majd szívunk a Telekomnál! mert hogy behajtja a veszteségét az tuti! a német tulajt sem értem! miért enged beleszólni!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.