Félreérthetetlen figyelmeztetéseket kaphatott eltűnése előtt az a zuglói MSZP-s képviselő, aki több mint egy hete nem adott életjelet magáról. Sápi Csabát nem, de autóját megtaláltuk a ház előtt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnalom szegenyt, mert a magyar rendorseg nem, de a hitelt nyujto maffia meg fogja talalni...
szaboria1
@karma1: Hol olvastad a hitelt nyújtó maffiát?
karma1
Mar nem emlekszem ra pontosan, de abban a cikkben arrol szolt a tortenet, hogy szegeny pasi ide-oda koltozott, semmi nem volt a neven, a vallalkozasa felig-meddig fiktiv volt, es rengeteg tartozasa volt.

Ha valaki az OTP-nek tartozik, annak nem ontik le figyelmezteteskent a kocsijat kromofaggal... Egy nagyon kozelit ismerosommel tortent meg, hogy volt valami meggondolatlan penzugyi manovere, (kolcsonkert az uzletmenetehez penzt, amit em tudott idore megadni), es fel ev mulva valaki a budafoki borospinceknel talalta meg a holttestet, befalazva betonba. Az illeto srac nagyon jo fej volt, a nagybani piacon volt standja, szepen megvoltak a baratnojevel, mar az eskuvore keszultek, amikor Attila nem tudta idore megadni a penzt. Akkoriban jottek at eloszor az ex-afganisztan katonak Ma.o-ra, elkezdtek futtatni a lanyokat, nem tudni, honnan volt annyi penzuk. (Illetve tudni, csak jobb, ha az ember megse tudja, hogy honnan). Ez kb. 20-21 eve volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.