Zsófi rossz buszra szállt Pátyon. Egy kietlen területen kellett volna bevárnia a következő járatot. A sofőr azonban nem hagyta magára a tizenegy éves kislányt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Sajnos, az ilyesmi nem természetes, ezért tényleg tiszteletre méltó a buszsofőr lelkiismeretessége.
Köszönet érte!
Aki Én
Várjuk ki a végét. Azon sem csodálkoznék, ha megbüntetné a cég, mert nem tartotta a menetrendet.
Én is nagyon hálás lennék neki ezért a cselekedetért!!!
ila51
Szerencsére vannak még jó tapasztalatok. Megtörtént , hogy egy utas rosszul érezte magát , leszállt könnyíteni magán , mondta menjen tovább , de a sofőr nem hagyta ott , megvártuk .
Másik eset , nem volt idő várni a távolságinál Kecskeméten , és mentünk tovább , hátra volt még másfél óra a megérkezésig , és a sofőr adott Mágocsnál az elágazásnál 10 percet , pisilésre , előbb a nők , aztán a férfiak , az út szélén. Írországban pedig úgy jártam , nem a központban szálltam le , és közben már csak a következő kisvárosban volt a másik megálló , mondta ne szálljak le , mindjárt indul vissza , és visszavitt ingyen.
ila51
Apropó , türelem...:D Most mindig újra be kell lépni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.