Vujity Tvrtko már tegnap este nagy bejelentést lengetett be Facebook-oldalán. ”Életem egyik legfontosabb bejelentése, holnap, hétfőn délelőtt

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@zöldszem: ...kösz, mentem hányni...
Kutyuska
@verum: nem azt mondom, hogy aki teheti ne segítsen, hanem azt, hogy ezek azt adományok nem oldják meg hosszú távon a nyomorban élő emberek gondjait. Az a baj, hogy rengetegen vannak már, akik rászorulnak a segítségre és akkora összeget nem kapnak az adományokból, hogy érdemben változzon az életminőségük. Persze, hogy az is sokat jelent, ha pár napig tudnak élelmiszert, vagy az élethez alapvetően szükséges dolgokat, de utána megint az éhezés, a nélkülözés következik. Egy életet leélni iszonyatos lehet úgy, hogy csak abban reménykedhetnek, hogy néha-néha egy kis adomány érkezik. Azt gondolom, ebben egyetértünk.
Persze, szoktunk mi is segíteni tartós élelmiszerrel, ruhával, kisebb összeggel, de ez nem oldja meg a kilátástalan helyzetben lévő emberek sorsát. Ez a nagy baj.
verum
@Kutyuska: szerintem senkiben fel nem merült, hogy teljes mértékben megoldják a gondokat.
Azonban élni minden nap kell és a másnap hozhat megoldást - ha megélik.
Eriksson
Bazmeg Trutykó. Leszelfizem magam a gázszámlámmal, és mindenki azt fogja hinni, milyen fasza gyerek vagyok ha meglátják az adománynak hit összeget.
Kutyuska
@verum: Hát ez az, ha megélik. Arra kellene megoldást találni, hogyan lehetne felrázni ezeket a szerencsétlen nélkülöző embereket, hogy ne törődjenek bele abba, hogy nyomorban kell élniük.
Nem tudom, mivel lehetne hatni rájuk, hogy igenis fogjanak ők is össze és hallassák a hangjukat.
Mindenkinek egy élete van, nem mindegy, hogyan éljük le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.