Vujity Tvrtko már tegnap este nagy bejelentést lengetett be Facebook-oldalán. ”Életem egyik legfontosabb bejelentése, holnap, hétfőn délelőtt

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez nagyszerű. Csak az a baj, hogy olyanoktól kér támogatást, akik elvenni szeretnek.
verum
No, lehet csatlakozni, lehet tenni, segíteni bárkinek, ne csak a szövegelés menjen!
Én beszállok!
verum
MERTHOGY A KIHÍVÁS A CÍMMEL ELLENTÉTBEN MINDENKINEK SZÓL !!!
nemjoezigy
Gratulálok!
Így kell-kellene ezt csinálni, mindenkinek aki megteheti!
Ezzel nem azt mondom, hogy az állam válláról le kell venni a kötelezettséget, hanem, hogy javulnának a támogatott rászorulók lehetőségei!
Egyébként egyetértek @Aki Én: hozzászólásával: Ezektől a képviselőktől eddig csak azt láttam, hogy minden év végén megszavazták maguknak a nagy emeléseket, megszavazták maguknak a különböző juttatásokat, amikért a rendes embereknek fizetni kell!
Még egyszer: ez példamutatóan szép tett!
Kutyuska
Méltányolom Tvrtko igyekezetét, azonban nem ez a megoldás, ezek az adományok nem oldják meg hosszútávon a nyomorgó emberek életét. A megoldás többek között:
Nem kellene ellopni a közpénzt, munkahelyeket kellene teremteni, normális béreket adni, csökkenteni a politikusok javadalmazását, költségtérítésüket limitálni és minden költségüket számlával kellene igazolni. Ezt pl. egyetlen párt sem szavazta meg, amikor Seres Mária 600 ezer aláírást gyűjtött erre vonatkozóan.

Olyan állapotokat kellene teremteni, hogy normális megélhetése legyen annak, aki akar és tud dolgozni.
Aki Én
@verum: Valóban szép cselekedet. Csakhogy a képviselőknek egészen másképp kellene tenni a közjóért. Ha jól tennék a dolgukat, kevesebb ilyen felhívásra lenne szükség.
Ezzel együtt a kezdeményezés szép és jeles, csak bosszantó, hogy azt dobjuk össze, amit éppen a képviselők hordanak haza, illetve vesznek el az intézkedéseikkel.
Mostanában sokat lehet arról hallani, miket vesznek el például a hátrányos helyzetű beteg gyerektől.
verum
@Aki Én: - persze, másként kellene, de neked itt és most van módod tenni valamit.
verum
@Kutyuska: - tőled függ, hogy az adományozás rendszeres, vagy egyedi legyen, vagy semmilyen.
Ezt nem kenheted senki másra.
Vosztok
A legsilányabb, leggusztustalanabb önreklám. Sapkafejűtől ennyi telik. Hányinger!
szép új világ
@bakegya: Szerintem sem más. Ha egy gyors fejszámolás végzünk, akkor 200x20.000,- = 4 000 000, azaz négy milla. Mit old ez meg? Nem lesz elég másra, csak arra, hogy a tisztelt képviselők lelkiismeretét - már amelyiknek van ilyen - megnyugtassa. Aztán teli pofából szajkózzák, hogy Ők mindent megtettek a zemberekért. Trutykó barátunk inkább a fidesz maffia ügyeivel foglalkozna, ezt tudnám értékelni. Na de ez meg veszélyesebb mint a szerb háború...
zöldszem
"Bátran jelentjük ki, hogy van pénz, csak nem oda teszik, nem oda juttatják, ahova kellene" - fogalmazott a Fidesz elnöke, aki hozzátette: ha összeadnánk, hogy propagandára, hirdetésre, tanulmányokra, új autókra, telefonokra, bútorokra mennyi pénz ment el, akkor valahol a 120 milliárd forint körül lenne az összeg."
Orbán Viktor 2008
Aki Én
@zöldszem: Mondom én, hogy a nemzeti beteg látja a jövőt. Szóról szóra igazak, és különösen aktuálisak a szavai. De itt az eredeti a fidesz oldalán, még mielőtt valaki kétségbe vonná, hogy ezeket ez az ember merte mondani 2008-ban.

,,Először is, bátran jelentsük ki, hogy van pénz, csak nem oda teszik, nem oda juttatják, ahova kellene. Ha Önök összeadják az elmúlt években hirdetésekre, propagandákra, új autókra, telefonokra, bútorokra, a jó ég tudja, hogy mi mindenre - áltanulmányokra - elköltött milliárdokat, akkor valahol a 120 milliárd forint környékén húzhatják meg az összeget."

Itt a videó és a szó szerinti leirat a fidesz oldalán:

www.fidesz.hu/hirek/2008-02-14/orban-viktor-beszedenek-szo-szerinti-leirata/
Aki Én
@zöldszem: ...kösz, mentem hányni...
Kutyuska
@verum: nem azt mondom, hogy aki teheti ne segítsen, hanem azt, hogy ezek azt adományok nem oldják meg hosszú távon a nyomorban élő emberek gondjait. Az a baj, hogy rengetegen vannak már, akik rászorulnak a segítségre és akkora összeget nem kapnak az adományokból, hogy érdemben változzon az életminőségük. Persze, hogy az is sokat jelent, ha pár napig tudnak élelmiszert, vagy az élethez alapvetően szükséges dolgokat, de utána megint az éhezés, a nélkülözés következik. Egy életet leélni iszonyatos lehet úgy, hogy csak abban reménykedhetnek, hogy néha-néha egy kis adomány érkezik. Azt gondolom, ebben egyetértünk.
Persze, szoktunk mi is segíteni tartós élelmiszerrel, ruhával, kisebb összeggel, de ez nem oldja meg a kilátástalan helyzetben lévő emberek sorsát. Ez a nagy baj.
verum
@Kutyuska: szerintem senkiben fel nem merült, hogy teljes mértékben megoldják a gondokat.
Azonban élni minden nap kell és a másnap hozhat megoldást - ha megélik.
Eriksson
Bazmeg Trutykó. Leszelfizem magam a gázszámlámmal, és mindenki azt fogja hinni, milyen fasza gyerek vagyok ha meglátják az adománynak hit összeget.
Kutyuska
@verum: Hát ez az, ha megélik. Arra kellene megoldást találni, hogyan lehetne felrázni ezeket a szerencsétlen nélkülöző embereket, hogy ne törődjenek bele abba, hogy nyomorban kell élniük.
Nem tudom, mivel lehetne hatni rájuk, hogy igenis fogjanak ők is össze és hallassák a hangjukat.
Mindenkinek egy élete van, nem mindegy, hogyan éljük le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.