Meglepő adatok a statisztikai hivatalnál: Meglódultak a fizetések, de meg is érezzük a fellendülést? A szakértő szerint jobbak az álláslehetőségek, s jobban megbecsülik a munkaerőt. Önnek mi a véleménye?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
kepkezelo.com/images/rd5xjyhsm23j06fj9mkh.jpg

Ha igaz lenne, hogy jobban élünk, mindenki saját bőrén érezné és nem kellene kiplakátolni ...
6. éve Fidesz kormány van, a korrupció mértékén kívül nem sok minden növekedett ...Verik a mellüket a bruttó 5 ezer ft-os minimálbér emelésre ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Csak a mezőgazdasági termékek nyersanyagok ára több mint 4%-kal emelkedett januárban.
Ez hogy fog kihatni a nyári, őszi árakra?
Akkor hogyan jön ki a 2%-s infláció?!?!?!

Sőt tavaly az állandó áremelkedés mellett is 0% volt az infláció?
Akkor mi nyomta le az élelmiszerárak által növekvő inflációt?
Mi lett olcsóbb, hogy 0%-ra jött ki a végén?

A templomba járás?
zöldszem
Az adókedvezmény igazán annak jó, aki tudja érvényesíteni. Az ország jó része nem tudja érvényesíteni.
Az szja csökkentése mennyit jelent annak, aki 70-80 ezret keres? A 48 ezerről ne is beszéljünk. Az egykulcsos szja-val a gazdagok évente milliókat spóroltak meg. És a minimálbéres???
Az új lakások áfájának csökkentése nagyjából hasonló értékű intézkedés, mintha a gyémántgyűrűk árát csökkentené 10%-al . Nyilván van akinek jó, de a többségnek annyit számít, mint halottnak a csók! Akinek nem tudnak a szülei besegíteni(Szíjjártó)azok ez után sem vesznek házat, örül ha fenntudja a jelenlegit tartani."Jó" intézkedések ezek mind. Egyre jobban élünk, (már aki) látszik is a zsíros pofátokon, nem beszélve Orbán lassan a tökére lógó hasán. Ahol a kormány szerint is 3 millió szegény van, a lakosság jó része menekül az országból és a kórházba vinni kell magaddal vécépapírt, ha esetleg xarni is szeretnél? Bár egy szelet parizer meg egy kockasajt mellett ez a veszélynem fenyeget! Ez az, mikor jobban élünk???
Bár lehet, hogy igaz, hisz lehet már a minimálbér feléért napi 8 órát dolgozni, részegen biciklizni a főúton, nagymamát saját kezűleg eltemetni, stb... Ez valóban maga a Kánaán!
eugen4402
Kíváncsi lettem, és megnéztem a szavazás jelenlegi állását:
- Nem, sőt rosszabbul élek 64%
- Nem érzek semmilyen változást 23%
- Igen, érezhetően több pénzem marad hó végére 13% ...:-(((
sziren
Statisztikai hivatal = cenzúra, kozmetikázás, népbutítás. Nem releváns.Szerintem ezt a statisztikát a parlamentben csinálták szünetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.