Teherautókkal viszik külföldre, elsősorban Németországba a kóbor kutyákat hazánkból. A tolvajok mohósága már ott tart, hogy házaktól is ellopnak fajtatiszta ebeket, hogy azokat is eladják.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@1magyar: - és nem is az adózás a lényeg, hanem az, hogy másként nem nagyon tudnák lefülelni az ilyen kutyamaffiát. Egyetlen dolog, ami büntetendő, mert ugye állatot lopni, gyalázatos módon szállítani, tartani, rossz helyre adni - nem bűncselekmény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Mézike: A miénk már 4. éves, de még mindig a papucsok, zoknik nagy barátnője. Igaz sok plüss játéka van - különböző állat figurák - szem nélkül. Ragadozik Réku. Nem is tudom, hogy mit csinálna egyedül a lakásban, mert még nem mertük egyedül hagyni.
Mézike
@Január: A mudinak sokkal nagyobb a mozgásigénye mint a bolognesse kutyának. Sztem. Bár sokmindentől függ.
Jóccakát neked. reggel dologidő van.:-(
Sziasztok.
TASzSz
A csépai cigányok új üzlete! Új? 40 éve is ezt csinálták, csak akkor megnyúzták az ebet, majd eladták a kutyabőrt...
KERKA
Kétlem, hogy Németországban ne lenne elég kutya. Van ott bőven belőle. Sokkal inkább a bőrére van szükségük, a dob készítés fontos alapanyaga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.