Berlin – A magyar futballedző nem hagyta, hogy csapatát, a Hertha BSC-t kritizálják a Dortmund ellen a Német Kupa elődöntőjében elszenvedett 3-0-s vereség és kiesés után.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Pali! Ott élsz,már régen-ahol profi lettél--úgy gondoltam-eddig a riportig,hogy edzőként is úgy viselkedsz .Értettem,az indulatodat-de a hevességet a nászéjszakára-elvén-sokat veszíthettél ezzel a riporttal-abban a világban ahol dolgozol.
Mangu
@perfekt: Ez is egy nézőpont, amit írtál, de szerintem több ilyen edző, vezető kellene, aki elküldi a szarakodó, csámcsogó, szenzációhajhász média munkatársakat az anyjukba. A minősítés mindig a mindenkori tulajdonosra, szurkolókra (támogatókra) tartozik.
perfekt
@Mangu:Szia. Nem értek egyet mondani valód nagy részével.Dárdai-egy vesztett mérkőzés utáni teljesen érthetőn nem volt vidám,s hangulatát tovább rontotta, egy a sportágban nem túlzottan járatos firkász butácska kérdései is.Elveszítette türelmét,Pali-és bizony hibázott,pedig tudatta az őt kérdezővel,hogy csapatában most ennyi volt,ami egy jó ellenféllel szemben a győzelemhez az nap kevés volt.A többi megjegyzését kerülnie kellett volna.Szerintem kikezdi őt a német sportsajtó is,egy bocsánatkérés erejéig.A másik dolog.Egy mérkőzés minősítését bárki megteheti,ez igaz.De az adott mérkőzés minden, a csapatára vonatkozó történéseket ,szakmailag csak egy ember minősítheti, hitelesítheti--az maga Dárdai Pál! Tudod,az csak nálunk szokás,hogy egy multimilliárdos tulajdonos szól az edzőnek mérkőzés előtt,hogy ki játsszon a csapatban--és ha kell még ki is rúghatja..Azt gondolom-őt nyugodtan hagyják most is tovább dolgozni --de inkább szólnak a riportért neki mint a vesztes mérkőzésről, azt gondolom,olyan hangsúllyal ,ahogyan azt én is tettem.
Mangu
Üdv! Az enyém is egy nézőpont, mint a tied, nem kell egyetérteni. Feleslegesen hergelni valakit bűn, mint utaltál rá és visszaélni vele nem véletlen, szándékosság - kikezdi a sport sajtó - finoman szólva "politikai" ügy (fizetett bérencek és nem öntudatos emberek a jelenlegi média kiszolgálóinak többsége). Mosolyogva gyilkolni nem Dárdai műfaja. Nem tudom, hogy hogyan jön ide a "hazai példád". Egy milliárdos nem dilettáns, bár ember és ő is, és tévedhet. Ne keverd a dolgokat. Minősít a megrendelő, felhasználó és tanulságot von le a tervező, kivitelező. Az újságíró meg hangulatot kelt.
Én is tisztában vagyok a viselkedni tudni kell jelentőségével, de mindennek van határa és sok más ügyet látva már itt lenne az ideje megálljt parancsolni a média "történelem formáló" hatalmának. Nézd csak végig a "rikkancs", se füle, se farka hírtömeget akár itt is, a rádióról és TV-ről nem is szólva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.