Aki már öntött savanyú tejet a reggeli müzlijére vagy a kávéjába, tudja, milyen szörnyű a romlott tej íze és a szaga. De mitől válik savanyúvá ez a fehér folyadék?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
A savanyú és a romlott nem azonos kategória.
Pl. az aludt tej is savanyú, mégis nagyon finom!!! (Persze csak tejből lehet csinálni!!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.