Egy 24 éves északi parti egyetemistáé, Deli Kittié az álomállás: havi egymillió forintos fizetéssel ő lehet a nyáron a Balaton száguldó riportere.

Ezzel az akcióval nyit az új Nemzeti Turisztikai Ügynökség. Siófokon, a Nemzeti Regattán választotta ki a zsűri, hogy ki lesz az, aki havi egymillióért tudósíthat a balatoni programokról.

Övé az álommeló: Kitti havi egymillióért tudósít a legjobb balatoni bulikról

Előzetesen hatszázan jelentkeztek az álommunkára, még határainkon túlról is. A kiválasztott riporter szállást, étkezést és belépőket is kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal.

Övé az álommeló: Kitti havi egymillióért tudósít a legjobb balatoni bulikról

A nyár folyamán több mint ezer program lesz a Balatonon, köztük a Nagyon Balaton eseményei, de kirándulnia és kulináris érdekességekről is tudósítania kell. Nem csak szórakoznia kell az eseményeken, hanem posztolni is azt, hogy miért érzi jól magát a Balatonon.

Részletek a Sonline.hu-n >>>

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Na végre kiderült, hogy azért nem hallott senki a Balatonról eddig, mert nem volt államilag szerződtetett "száguldó riporter", és egész nyáron csak néhány helybeli lakos lézengett a parton... Bezzeg majd most! A világ minden részéről tódulnak ide az emberek, talán még szakácsok és felszolgálók is jönnek az éttermekbe az éppen összeomló nyugati országokból... :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Mit tud ez a csajszi amit a többi nem, talán még a víz tetején is tud járni???
eugen4402
@papa.49: Miért ne? Sőt, ha nagyon akarják, Tihanyból átrepül Szántódra 3 méteren... Kedves, helyes kislány, biztos, hogy komoly vonzerőt jelent ennek az elátkozott régiónak. Én is ontanám az ötleteket, ha közpénzből állnák a cehhet.
varrólány
@eugen4402: Mindig vannak olyanok akik szinte még a semmiről is tudnak írni vagy ha nincs téma akkor magukról ez a neten már megszokott ! Nem is véletlen hogy lány nyerte , hiszen alap a sok beszéd! :-))
Szegeden is van külön élménykereső amit a persze a telefonon lehet megkeresni mikor hova lehet menni milyen programok vannak hol lehet pénzt költeni Másképp már persze senki nem tudná ,hát nem is tudom eddig hogyan találtak meg bármit is.
eugen4402
@varrólány: Közben eszembe jutott apám egyik régi könyve, amit még kis kölyökként olvastam. Az volt a címe, hogy "Röptében a világ körül", írója Egon Erwin Kisch volt, és őt ismerték "száguldó riporterként".
papa.49
@eugen4402: Azért ez a csajszi, nem az Egon Erwin Kisch kategória)))))))))))))))))
eugen4402
@papa.49: Az biztos. Külsőre Kitti a nyerő, ha a stiláris képességei is ennyire meggyőzőek, akkor még saját Cessnát is kap pilótával... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.