Budapest — Húszmillió-hatszáztizenötezer-kétszázötvenkét forint – ennyi pénzt követel Tímeán volt munkahelye, amiért tavaly decemberben átverte egy hétpróbás csaló.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
MICSODAAA??? A banknak volt pofaja kirugni az alkalmazottat ezert, mikozben NEM VOLT BIZTONSAGI KAMERA A PENZTAROS MOGOTT??? Es ha egy rablo jon egy fegyverrel, sportszatyorral, akkor arrol sem tudnak kepet adni???

En csak egy supermarketben dolgoztam de kasszankent 4, azaz NEGY darab kamera figyeli a penztart, ami szamtalan esetben segitett vitas ugyet eldonteni. (Az osszes belso terfigyelo kamera egy laptophoz van bekotve, amit az emeleten az irodaban a fonokok figyelnek. A nagyfonok barhol is volt, ra tudott csatlakozni ezekre a terfigyelo kamerakra. Igy Amerikabol is lathatta, hogyha valaki elemelt valamit a polcrol.Pedig ez "csak" egy kozert...)

Magara vessen az ilyen piti bank, remelem, megfarkaljak erte rendesen, es fizetnie kell az igazi betetesnek...
karma1
A masik eszrevetelem: nagy valoszinuseggel a szemelyi NEM volt hamis, csak MASE volt... Az vesse az elso kovet masra, aki egyertelmuen meg tudja a komputer-generalt keprol mondani, hogy az a bemutato szemely arckepe-e?

Ebben az esetben SEM lehet a dolgozot elmarasztalni. MIdenki lehet csalas aldozata, epp ezert a magyar Btk rendkivul szigoruan bunteti a csalast. (Hiszen senki sem szereti, a sulthulyenek nezik...)
papa.49
Ettől függetlenül behajtják a hölgyön a suskát, nem a rablót keresik, van egy balek, akit meg lehet fejni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.