Az akciók látványosak, de túlzottak, a motiváció erőltetett, a főhős pedig olyan könnyen manipulálható, mint egy kanos tinédzser, aki meglát egy Playboy címlapot. És bizony Statham arcán is látszik, hogy már nagyon unja, hogy mindig ugyan azt az egy karaktert kell játszania. Egyetértek vele. Látványos, de tucat akciófilm, ami szinte belefullad a klisétengerbe, de ezt csak magának köszönheti. Az első rész ott sír egy sötét sarokban, és azt kérdezi: -Miért?

Forrás: movieaddicts.hu
Feltöltő: movieaddicts
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Nem történik semmi érdemleges a kis hazánkban, hogy már egy ilyen vélemény is ide kerül?
Yoda69
@Mangu: Miert ne lehetne errol is beszelni?
Mangu
@Yoda69: Szövegértés nulla! Beszélj nyugodtan, biztosan lesznek szimpatizánsok, akik csak azért beszélnek mert van szájuk, de mondanivalójuk nincs. Ne velem, hanem a cikkel törödj, arról mondj véleményt. Érdekel és érted is, hogy miről szól a "mű", a kritika? Tetszik, ugye? Vagy nem? Netán uborkaszezonban örüljünk ennek is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.