Újabb fellépők nevét tette közzé Facebook oldalán a Sziget Fesztivál: az idén 25 éves rendezvény meghívottjai közt vannak eddig még itthon nem látott és visszatérő csapatok a rock, elektropop, hip-hop, indie, ska-punk és elektronikus műfajokat képviselve.

Érkezik napjaink egyik legsikeresebb brit együttese, a jelenleg hatodik nagylemezén dolgozó Kasabian, fellép a fiatal DJ-producer Flume, és visszatér az Interpol is.

Újabb húzónevek: Billy Talent és Fritz Kalkbrenner is fellép a Szigeten

Visszatérő fellépőként csatlakozik a line-uphoz az egyik legismertebb kanadai zenekar, a Billy Talent, itt lesz Angliából a tehetséges jazzénekes, Jamie Cullum és a vadóc elektropop-dalszerző Charli XCX is.

Első alkalommal érkezik Magyarországra a blues-os garázsrockos The Kills, az elektro-indie-ben utazó Metronomy és a rockvonalat erősítő The Pretty Reckless.

A hip-hop vonalon Danny Brown, az indie-funk fronton a Crystal Fighters, a ska-punk mezőnyben a Leningrad az erősítés, de itt lesz a pszichedelikus rockot képviselő Jagwar Ma is.

Az elektronikus zenei felhozatalt dúsítja a közönség-kedvencnek számító Clean Bandit, érkezik Fritz Kalkbrenner, a norvég DJ-producer, Cashmere Cat, a holland DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano és Maurice Westis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.