Az ismert mentalista egy rádióműsor hallgatóit sokkolta, amikor is az adás előtt 1 héttel postázott levélben, megjósolta az adás napján megjelent újság címlapját, a Bayer Munchen és a Real Madrid mérkőzés eredményét, és egy az adásban kiválasztott kártyát! A mutatványt élő videóban is követhették. Danny Blue tanítványa és felfedezettje. Már pályája elején, a legrangosabb színpadokon és versenyeken bizonyított. Képessége a memóriájában rejlik és abban, hogy folyamatosan új megoldásokat keres. Innovatív, kreatív és a tudását a jó szolgálatába is szívesen állítja. Azóta önálló előadásával nyújt felejthetetlen élményt különböző rendezvényeken. Műsorainak különlegessége, az az exkluzív hangulat, melyet már megjelenése is biztosít. Ezen felül minden apró részletre gondosan ügyel, hogy mindezt nyújthassa. Az Art of Magic - a mágia művészete c. előadás megálmodója, producere, és ami a legfontosabb mentalistája. 2016-ban keltette életre, a Magyarországon egyedülálló show műsort,...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hmmmm, en elegge sok mindenben hiszek, sajat tapasztalataim alapjan , hogy mire kepes egy "lato" es gyogyito ember, de ez azert elegge utosnek szamitana. Akarkivel beszeltem ebben a temaban - az egyik ilyen holgy Sue Nicholson itt Uj-Zelandon - o is es mas is hatarozottan allitja, hogy barmekkora is a tudasa a multba es jovobelatassal, peldaul a lottoszamokat nem tudja megmondani, es az emberek halalanak pontos idejet sem. Valami masnak kell emogott a jelenseg mogott lennie, de szorakozasnak nagyon jo.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.