Berki Krisztián és Hódi Pamela is egyedülállóra változtatta a családi állapotát a Facebookon, pedig ma lenne az esküvőjük.

Bő féléven át hirdette Berki Krisztián és Hódi Pamela az esküvőjüket, 100 fellépőt akartak, sőt, Berki azt is szerette volna, hogy a tévé élőben közvetítse a nagy napját. 

Berki és Pamela is szingli, pedig ma lenne az esküvőjük

Aztán, miután a herevasalásával bizonyos ismertségre szert tett Berki visszatért Ázsiából, arról beszélt, hogy valami megváltozott benne, és leülve Pamelával pár nappal később közös közleményben mondták le a nagy napot – olvasható a Bors cikkében.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biriben, ahová az esküvőt tervezték, mindenki arról beszélt, hogy lefújták a lagzit, ezt mondta el egy helyi lakos a lapnak.

A Bors szerint Berki ma ünnepli 37. születésnapját, a Facebookon a családi állapota "egyedülálló", szintúgy, mint Pamelának.

"Persze még az sem kizárt, hogy csak el­terelés az egész, Berki és Hódi ma mégis egybekelnek, csak máshol, más körülmények kö­zött. Vagy már túl is vannak rajta. Az ő esetükben eb­ben sosem le­he­tünk biztosak" – sommázta a lap.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szingli? Még így, kivasalt tökével is? Nem könnyű ma a párválasztás, pedig ez a majom tényleg mindent bedob (illetve vasal) a cél érdekében.
Bár az is lehet, hogy a csaj meglátta a tökét és elment a kedve az egésztől. Biztos nem kultiválja a sima heréket. Sokkal gazdagabb tapasztalatokkal rendelkezik a rücskös tojás kategóriában.
volvós
Vagy kiderült, hogy a köcsög
berki a fiukat szereti...
a csaja meg a lányokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.