A Fővárosi törvényszék ideiglenes intézkedéssel eltiltotta a Rádió 1-et és Sebestyén Balázst a Reggeli Show műsornév használatától.

A műsorvezető és a csatorna ellen volt munkaadója, a Class Fm indított pert, mert szerintük a Reggeli Show az ő régi műsorukra, Morning show-ra hasonlított. Balázsék tavaly ősszel távoztak a Class fm-től, melynek adása nem sokkal később el is hallgatott.

Balázs kijelentette, hogy szerinte a Morning show név használati joga őt illetné, de bizonyos jogi okokból mégsem teheti meg, hogy így hívja a Rádió 1-en a műsorát, ezért nevezték el azt Reggeli Show-nak.

A Blikk megkapta a bírósági végzést, amiből kiderül: ezt a nevet sem lehet használni egyelőre. Ezek után kérdéses, mi lesz Balázsék műsorának további sorsa.

Döntött a bíróság: Balázsék nem folytathatják a Reggeli Show-t

Az alpereseket a bíróság nem csak a rádióban tiltotta el a műsor nevének használatától:

a Reggeli Show elnevezést egybe, vagy különírva, szóban, vagy írásban, nagy- illetve kisbetűkkel írva használja rádióműsora címeként, továbbá a facebook.com officialsebestyenbalazs, reggelishow.eu aloldalain, illetőleg az instagram.com/radio1reggelishow aloldalán, illetőleg ugyanezen felületeken a morningshow, morningshow.eu, illetőleg a Reggeli Show – a Morning Show Sztárjaival jelmondatot, valamint a sárga színű mosolygó fülhallgatós napocska ábrát használja. A Fővárosi Törvényszék ideiglenes intézkedéssel eltiltja a II.r. alperest attól, hogy a Morning Show, illetőleg Reggeli Show szóösszetételeket, valamint a sárga színű mosolygó fülhallgatós napocska ábrát a morningshow.eu, illetőleg a reggelishow.hu honlap nevében, továbbá annak tartalmában, valamint a facebook.com reggelishow.eu aloldal elnevezésében és annak tartalmában szolgáltatása nyújtása és reklámozása során használja.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
Morning Show - Reggli Show - utóbbi használata letiltva ..
Pepsi Cola -> Coca Cola - utóbbi használata miért nincs letiltva???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.