Óriási sokként érte tegnap a Linkin Park együttes rajongóit és egyáltalán, ismerőit, amikor megjelent a hír: a 41 éves énekes, Chester Bennington saját kezével vetett véget az életének, otthonában felakasztotta magát.

A tragikus hírt sokan átverésnek vélték, most már azonban biztosra vehetjük, hogy igaz: Mike Shinoda, a zenekar rapper-énekese saját Twitterén erősítette meg.

Le vagyok sokkolva, összetört a szívem, de a hír igaz. Amint lesz hivatalos közleményünk, megosztjuk veletek

- írta.

Eközben özönlenek a részvétnyilvánítások a magyar rajongóktól is, akik mindössze 3 hete láthatták a zenekart a VOLT Fesztiválon.

Chester Bennington drog-és alkoholproblémákkal küzdött, emellett egy gyermekkorában elszenvedett szexuális zaklatás miatt is depressziós volt. Két feleségétől hat gyermeket hagyott hátra.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Elég gyenge a zene. Egy Sodom sokkal jobb. Bugyi nedvesítés az van benne. Vannak gyerekei. A jogdíjjak után van lóvé. Gondolom örökőlnek is. Én egész életemben söröznék, de nem tehetem, mert melóznom kell. Buszt vezetek. Erre ez meg bazmeg depressziós lett. A drog problémái és az "alkoholizmusa" megoldódott örökre. Nem baj. Jön a hétvége, nem dolgozom most. Este pukkantom is a sörömet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.