Még aznap délelőtt is kamuzott róla egy interjúban, utólag elnézést is kért érte, de hát Jimmy Fallonnál akart debütálni a hírrel.

Nem mintha olyan óriási titok lett volna, de hivatalosan eddig nem erősítették meg, tényleg a brit színész játssza-e a következő Bond filmben is a világ legközismertebb titkosügynökét. Stephen Colbert kedd esti Late Show-jában azonban most Craig maga coming outolt: a hír igaz, ötödször is ő lesz Bond  - írja többek közt a Guardian.

Bár a bejelentést őrületes ováció fogadta a közönség részéről, Craig sietett leszögezni: ez valószínűleg az utolsó Bond-filmje lesz. "Úgy érzem, ennyi volt. Emlékezetes távozás lesz, alig várom!"

Korábban már többször is rákérdeztek nála, vállalja-e a szerepet, de eddig kibúvó válaszokat adott. Még aznap délelőtt, egy rádióinterjúban is annyit bökött csak ki, hogy "szeretné", de még "személyes döntéseket" kell hoznia. Ezért egyébként most elnézést is kért (meg mindenkitől, akinek kamuzott korábban).

A Bond-sorozatnak ez lesz a 25. filmje, ebből Craig most játssza majd ötödször a titkosügynököt a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre – A Fantom visszatér után.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Daniel Craig a kedvenc film színészem. Bondnak, tökéletes. Szerintem, ő hozta fel a karaktert és a történetet, Pierce Brosnan ripacskodása után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.