Mint korábban hírt adtunk róla, néhány nappal ezelőtt Palvin Barbiba szállt bele a nagy kritikus. Elsősorban a modell Las Vegas-i mészárlással kapcsolatos posztját minősítette, de nem állt meg ennél: sokan úgy érezték, diszkréten prostituáltnak nevezte Palvint.

Puzsér először erre reagált:

Nem ribancoztam le Palvin Barbarát. Az utolsó töltényig támogatom a szabad szexualitást, teljesen rendben valónak tartom, ha egy csaj pasizik – feltéve, hogy ez teszi boldoggá. Számomra az a visszatetsző, hogy a Palvin Barbara által levadászott külföldi celebtrófeákat olyan nemzeti sikerekként ünnepli a szervezett bulvár, mintha Neymart megvette volna a Videoton, vagy mintha Hamiltont leigazolta volna az Ikarus-istálló – holott mindössze a Blikk sejteni véli, hogy mindketten megd.gták Palvin Barbarát

- írta, aztán azzal folytatta:

nyomában száz esetből kilencvenkilencszer nem újabb meg újabb dollármilliomos partiarcok teremnek, hanem dubajozó, valóságshow-töltelék, egónehéz, semmirekellő prostik, akiket vagyonos pszichopaták gátlástalanul használnak, megvillantják előttük a palvinságot, aztán harmincon túl kiállítják őket az országút mellé.

Puzsér ezt követően a feministákhoz is intézett néhány keresetlen szót. Ha van türelme hozzá, itt találja a teljes bejegyzést.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
mi van ezzel a puzsér gyerekkel? megpattant az eddigi kissé alulfizetett piszológusa is?
van egy évezredek óta bevált módszer pasifeszültséglevezetésre...
jutub, és beírja: recska

szép álmokat.
papa.49
@wagabund: Olyan jókat tudok derülni, mikor ez a jabranc ekézi a másikat, miközben ő se különb egy jogtányival se, az űzi az ősi ipart, emez meg virtuálisan prosti oszt. jónapot !!!
Eriksson
@papa.49: Éppen, hogy nem : ))) Ő egy lényeglátó embernek tartja magát, aki megmondja az őszinte véleményét bármiről, amit meglát. S ő a saját véleménye mellet a végsőkig kiáll, nem hagyja magát senkitől és semmitől befolyásolni.
Kérem szépen: Néha van igazsága, csak éppen az a stílus, amelyben előadja magát, az is megér egy misét. Akarom mondani, jó nagy tahó, az már biztos.
troll6
Na, ez az egy (1) megnyilvánulásod jól sikeredett ROBERTO!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.