A mascarponet vegyük ki a hűtőből, hogy szobahőmérsékletű legyen, mire dolgozni kezdünk vele. Ekkor keverhető ki szép simára. A kekszet összezúzzuk. Mivel mi költöztünk és még mindig vannak dobozokban cuccok, valószínűleg az aprító gépem is valamelyik alján pihen, így egy zacskóban, klopfolóval igyekeztem minél porhanyósabbá zúzni a kekszeket. Ezt úgy kiviteleztem, hogy egy erősebb zacskóba tettem, összefogtam a száját, alá, fölé konyharuhát tettem és úgy püföltem a klopfolóval. Nem lett tökéletes, de a célnak megfelelt.
Forrás:
mindenamicsokolade.hu
Feltöltő: Andrew55
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás