Miért jó egy alapvetően ízetlen termésből, mint a tökből készülő lekvár? Mert bármilyen ízűvé varázsolhatjuk! Milyen fűszerlekvárt érdemes készíteni? Kakukkfűlekvár, cickafarklekvár, repkénylekvár  a hazai vadfűszerekből, vagy egzotikusabb gyömbérlekvár, fahéjlekvár, borlekvár, kávélekvár, vanília lekvár és társaik is készülhetnek főzőtök alapból… A tökből készült lekvár kiváló alap arra, hogy fűszerek ízeit zárjuk bele. Egyes fűszerek aromáihoz kiváló […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.