Miért jó egy alapvetően ízetlen termésből, mint a tökből készülő lekvár? Mert bármilyen ízűvé varázsolhatjuk! Milyen fűszerlekvárt érdemes készíteni? Kakukkfűlekvár, cickafarklekvár, repkénylekvár a hazai vadfűszerekből, vagy egzotikusabb gyömbérlekvár, fahéjlekvár, borlekvár, kávélekvár, vanília lekvár és társaik is készülhetnek főzőtök alapból… A tökből készült lekvár kiváló alap arra, hogy fűszerek ízeit zárjuk bele. Egyes fűszerek aromáihoz kiváló […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás