Cicarajongók mindenképpen előnyben – ez a török kóbormacska, ahol egyébként amúgy sem nézik rossz szemmel őket, sőt, általában a környékbeli lakosok gondoskodnak róluk, csak besétál egy hentesüzletbe, és két lábon állva válogat. Na jó, nyilván túlzás, de tényleg könnyű belelátni a videóba, hogy konkrétan mutogat a különféle hústermékekre, és reagál a kedves hentes kérdéseire.

Forrás: nosalty.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Tanulhatnánk a törököktől ebben-mi valamiért (tisztelet a kivételnek) a kóbor állatokat sem szeretjük és még beléjük is rúgunk. Főleg a macskákat övezi sajnos számos félreértés és közutálat...Ez a cica is sokak napját tette vidámabbá a videóval, a hentes gondoskodó hozzáállása pedig példamutató...
CsipkeRózsa
@Commenter: Ez egy csodálatos videó, egyébként, a mi cicánk pont így nézett ki, neki is voltak fehér zoknijai, és fehér garbója, ilyen szép cirmos volt, csak kisebb növésű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.