36 hónapig börtönben ülhet egy brit tanár-igazgató, akik egy kiskorú diákjának udvarolt – írja a Blikk a Daily Mail nyomán.

A cikk szerint a bentlakásos iskolában kiépült kapcsolat azzal indult, hogy a 15 éves lány írt egy e-mailt a földrajz-szakos Mark Hannah-nak, amelyben a férfi által vezetett délutáni kosárlabda-szakkörről érdeklődik. Ezután váltottak még néhány e-mailt, majd inkább Instagramon folytatták a beszélgetésüket, ami egyre pikánsabbá vált.

Három évet ülhet egy pedofil iskolaigazgató

A 41 éves iskolaigazgató a lánynak írt üzeneteiben megemlítette, hogy szeretne vele egy kádban fürdeni, és szeretné egyszer kikötözni szalagokkal, és segédeszközökkel izgatni a vagináját.

Az erotikus levelezésen túl a tanár-diák szerelem teljesen plátói volt: Hannah titokban papírszívet adott a lánynak, felvidította, mikor eltörte a kezét, és bókolt neki, de egy ujjal nem nyúlt hozzá – nem úgy, mint korábbi, szintén kiskorú barátnőjéhez, akiről erotikus képeket is készített.

Hannah sokszor elmondta a lánynak, mennyire szeretné, ha kiléphetne a munkahelyéről, elvihetné őt vacsorázni és sétálni anélkül, hogy titkolniuk kellene érzéseiket, mert már 9 éves kora óta csodálattal figyeli a lányt.

A diák az üzeneteket megosztotta egy osztálytárssal, aki szólt a lány szüleinek. Hannah-t 36 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, és eltiltották a tanári hivatás gyakorlásától. A kiskorú lánnyal való plátói kapcsolatát azzal indokolta, hogy a nap 24 órájában az iskolában volt, rengeteget dolgozott és senkitől nem kapott figyelmet, így természetesen jól esett neki a fiatal lány rajongása. Jelenleg a mesterdiplomájáért tanul, hogy más szakmában kezdhessen új életet – írják.

(Blikk)

(Fotó: pixabay.com)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.