Ki tudna ellenállni a belül puha és szaftos, kívül ropogós sült csirkének? Mindegy, hogy sütőben, serpenyőben vagy fritőzben készítjük, létezik pár trükk, amelyek segítségével könnyebben lesz mennyeien ropogós a csirkénk.   Sütőben 1. Ropogós bunda pirítva Bár sok-sok olajat megspórolhatunk, ha sütőben sütjük a csirkét, tény, hogy a legnehezebben így tudjuk elérni a vágyott ropogós […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.