Hagyományainkhoz híven, mi a farsang farkát ünnepeljük és már hetekkel a mulatság előtt készülődésbe fogunk. Februárban szinte ez határozza meg tevékenységeinket. Vidám, mókás farsangi dalokat /Itt a farsang, áll a bál, Brum-brum Brúnó/ tanulunk, tréfás rigmusokkal, versekkel, mesékkel ismerkedünk.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
És hogy szeretik a gyerekek a készülődést! Ez azért hálás időszak, mert olyan sokféle dologgal lehet színesíteni az ovis időt!
Evikati
@ugyeugye: Én sem az oviban, sem az iskolában nem szerettem a jelmezversenyeket. Kézügyességem nincs, kölcsönzőből tilos volt ruhát kivenni. Örökös probléma volt, hogy minek öltözzön fel a gyerek, kitől kunyeráljak jelmezt. A díjazottakat irigyelték a többiek és az egész buliban a süti és a csoki ért valamit.
ugyeugye
@Evikati: akkor én biztos azért szerettem, mert nyertem többször is. Mondjuk nagyon egyszerű jelmez volt, amivel első lettem - fehér lepedőre ráírtuk, hogy Odol, hátulra naponta 3-szor moss fogat, egy kartonból készítettük el a fejemre a fogkrémes tubus tetejét, a kezembe meg egy fogkefe volt- egy sikakefét erősítettünk fel egy lécre.
Ha esetleg valamelyik unokádnak elkészítitek, tényleg hamar megvan. :)
ugyeugye
ja bocs, és a lepedőt hengerfomájú testem köré tekertük :)
Evikati
@ugyeugye: Köszönöm a tippet. Átadom:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.