Vannak olyan örökzöld kérdések, amelyek valahogy mindig felbukkannak, ha a főzésre terelődik a szó. Így van ez a csirkehússal is, van, aki váltig állítja, kötelező a mosás, viszont mások szerint csak rontunk a helyzeten az alapos sikálással. Vajon mi az igazság, illetve hogy vélekednek a szakértők? Kezdjük azzal, hogy miért szokták megmosni a csirkehúst? Először […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.