Egy-egy sietős napon nagy a kísértés, hogy a fazékban épp gyöngyöző levesünket pár leveskockával ízesítsük, ám ha van egy kis időnk, álljunk bátran neki a házi alaplének! Egyáltalán nem ördöngösség az elkészítése, aztán már csak elő kell kapni, ha épp egy finom, melengető levesre vágyunk.    Miből készítsük?  A hagyományos zöldség alapléhez leginkább semleges ízű […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.